Omdömen från de som skaffat Kuddy

 

Klicka på rubrikerna intill för att läsa hela omdömet i nedre rutan.

 

 

 

En man snarkade så mycket att hans sambos sömn blev störd. Han själv sov mycket oroligt, slängde sig runt i sängen och viftade med armarna så hon fick passa sig för att inte få en ”snyting”, som hon säger.

 

När han ligger på Kuddyn blir snarkningarna av en helt annan sort, säger hon, ”mycket mindre och han ligger lugnt”. Nu har hon slutat använda öronproppar och behöver inte knuffa på honom så att han ska ändra sovläge längre. Han själv säger att det är helt OK att sova på Kuddyn. Han märker inte så stor skillnad egentligen; ”Jag sover ju!” När jag frågar om han skulle sluta använda den om han fick välja, svarar han att han inte skulle välja bort den: ”Jag har ju vant mig att sova med lite högre under huvudet nu och axlarna stannar kvar nere när jag ligger, så det är bra.”

 

Hans sambo vill absolut inte att han ska sluta sova på den, så egentligen har han inget val att sluta. Hon har också provat den några nätter och tycker den känns ”helt perfekt”, lättare att andas och mindre ont i ryggen.